4xanime
Un forum dedicat pentru fani de Animeuri:)
Lista Forumurilor Pe Tematici
4xanime | Inregistrare | Login

POZE 4XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
4xanime / Fan Fic / Intre vis si realitate Moderat de y0zo3
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mellyssa
Miku bloody

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Capitolul I

   Ma plimbam pe trotuarul ingust si inzapezit, ca de fiecare data cand voiam sa-mi gasesc momente de relaxare. Priveam la copacii desfrunziti, ce-si inclinau bolta saraca peste natura neinsufletita. Analizam trecatorii cu atentie si observam pe fetele acestora diferite trairi: unii dintre ei imi pareau abatuti datorita naturii inghetate; altii se grabeau pentru a nu intarzia la munca; majoritatea elevilor vorbeau la telefon, dupa cum le sta in fire. Am trecut pe langa parc si am observat o cu totul alta lume: bancile erau ocupate de indragostiti sau de batrani ce-si supravegheau necontenit nepotii, care se imbranceau prin neaua rece si pufoasa, chicotind de satisfactie. Era ultima zi din vacanta de iarna si parca tot tineretul profita si de farama timpului liber.
   Acum sa va spun cate ceva despre mine, nu-mi sta in fire sa-mi pun gandurile pe hartie fara a ma face cunoscut. Ma numesc Kyuhyun, iar aceasta parte a vietii mele este inainte de a deveni o mare vedeta. Pentru ca sunt o persoana cinstita, m-am gandit ca ar fi bine sa va instiintez si despre latura din spatele reflectoarelor. Nu am pornit de sus si ma mir ca unii dintre voi considerati ca am trait dintotdeauna pe picior mare. Sunt un varsator tipic, ce doreste sa iasa din monotonia de suprafata. Obisnuiesc sa analizez profund ceea ce ma intereseaza si desi unii considera ca visez prea mult, pot prinde informatii din zbor, fara efort. Oamenii ma caracterizeaza mai mereu ca fiind "sarit de pe fix", nu contest asta, insa consider ca ei nu ma cunosc cu adevarat. Nu cred ca o vor face cu aceasta atitudine demna de dispret. La momentul acela, eram in clasa a 11-a, semestrul 2, iar mama ma mutase la o noua scoala. Eram un tip inalt, putin peste medie, bine facut si mergeam regulat la sala. Fiind o persoana activa imi plac plimbarile si socializez destul de mult cu ceilalti, insa deseori am nevoie de perioade de relaxare cu propria-mi fiinta interioara. Pana acum nu am avut nici o relatie, iar fetele au fost pentru mine niste prietene de nadejde, fara a le putea vedea mai mult de atat. Bine fie vorba intre noi, nici nu am simtit fata de cineva un sentiment mai profund decat o simpla atractie.
   Deocamdata profit de ultima mea zi pana la inceperea cursurilor, s-ar putea sa fi uitat o buna parte din matematica, insa nu ma tem, deoarece sunt bun la asta. Imi plac schimbarile, nu ma inspaimanta noua clasa, sper doar sa ma considere cei din jur o persoana agreabila. Dupa ce intru pe usa casei, ma intampina mama cu masa, in timp ce tata se joaca pe calculator. Nu am o familie afectuoasa si astfel nu am invatat sa-mi exprim sentimentele. Cand ne vedem ne salutam si relatiile mele cu parintii se bazeaza pe comunicare, petrecand ceva mai mult timp cu mama la discutii. Ma asez in patul meu pufos si ma las purtat de vise.
   Ca de obicei alarma ceasului meu imi este potrivnica, asa ca iar ma trezeste din lumea feerica nocturna. Ma imbrac repede si ma duc in bucatarie pentru a-i saluta pe ai mei, care se pregatesc de zor pentru serviciu. Cum nu obisnuiesc sa servesc micul-dejun,imi pun geanta pe umar si o pornesc spre scoala. Drumul dureaza 30 de min, mergand pe jos 2,5 km dus si 2,5 km intors, asta-mi place si ma lasa sa inspir aerul proaspat de dimineata. Se anunta a fi o zi frumoasa, deoarece razele soarelui strabat printre ramurile care incep sa se dezamorteasca.
   Clasa este plasata la et 3, pe partea nordica. Este bine luminata si are o culoare placuta de crem, in ton cu draperiile ce acopera termopanele lucioase,seara. Sunt prezentat de dna profesoara de matematica, care da semne ca ma simpatizeaza. Ma pune sa iau loc langa un baiat saten deschis cu ochii caprui, pe nume Sungmin. Pare a fi de treaba si mai este si varsator ca mine, aflu de la acesta ca locuieste cu mama sa, deoarece era despartita de tatal lui. Ziua se desfasoara normal si incep sa analizez in parte fiecare coleg. Mi se par a fi in mare parte educati si nu dau semne ca m-ar respinge din colectiv. Profesorii nu sunt chiar asa severi, din cate am inteles de la Sung si se pune foarte mare accent pe materiile reale, cele de specialitate. Dupa terminarea cursurilor, vad ca el porneste alaturi de mine fara a scoate un cuvant.
   - Locuiesti in apropierea scolii? intreb putin ezitant, deoarece nu vreau sa devin indiscret.
   - Stau la 40 de min de aici si am observat ca si tu mergitot pe jos. Tu? ma intreaba cu putin entuziasm in glas, probabil fiind bucuros ca infiripam un dialog.
   - Pai fac 30 de min pana acasa, ii raspund zambind cu un aer cufundat in visare.
   - Deci vom merge impreuna, desigur daca-ti face placere.
   - Nici o problema, imi place compania celorlalti.
   Se lasase o tacere apasatoare, iar la un moment dat am simtit privirea lui ce ma analiza insistent. Mi-am intors capul, acesta rosindu-se puternic si lasandu-si ochii pe gheata de sub picioarele noastre. Ma gandeam acum: "Oare de ce ma analiza asa si de ce se jenase asa rau?" Ma intrebam si incercam sa-mi imaginez la ce se gandea sau care ii fusesera motivele, insa in zadar. In scurt timp am ajuns la destinatie si ne-am salutat prieteneste la despartire, eu ramanand la fel de confuz ca si mai devreme. Acasa am intrat si m-am descaltat, fiind singur, deoarece ai mei ma sunasera sa ma anunte ca pleaca in oras. Am mers in camera mea dupa ce mi-am pregatit un sandwich si am deschis laptop-ul,  cum imi este obiceiul. O sumedenie de ganduri mi se invarteau in cap, fara a le gasi rezolvarea. Mi se parea ca baiatul acela are o doza mare de mister si ma irita sfiala cu care nu-l puteam aborda. Imi doream sa pot afla mai multe despre personalitatea si trecutul lui, insa nu consideram ca a trecut suficient timp pentru a mi se destainui. Scena de pe drum ma framanta si ea, simtind ca este ceva ciudat, nou si diferit la reactiile noastre. Nu-mi sta in fire sa petrec timp cu cineva fara sa incep o discutie, iar el pare prea timid sa ma stimuleze la convorbire. Dupa un timp m-am intins sub pilota moale si am adormit.
   Pe la ora 23:00, au sosit si ai mei. Era firesc sa ma trezeasca avand in vedere ca tati face o harmalaie pana si cand deschide usile camerelor, ce sa mai vorbim cand si-a luat ibricul pentru cafea si a daramat tot mormanul de vase prin bucatarie.
   - Off, nu stiti si voi sa umblati mai cu mila? am intrebat putin morocanos dupa somn.
   - Dar ce ti-a venit sa te culci de la ora asta? ma intreba mama, cu tonul ei ridicat si iritat.
   - Eh... a fost o zi incarcata, toata agitatia de la scoala m-a epuizat, incerc eu sa ma regresez schimbandu-mi atitudinea.
   - Chiar asa, cum a fost prima zi? ma intreba tata curios.
   - Pai colegii sunt ok, profesorii din cate am inteles nu folosesc metode drastice pentru a ne stimula sa invatam si se pune accent pe ce ne intereseaza, amincercat sa indrug eu, pentru a nu ma da de gol, deoarece cuvintele treceau pe langa mine.
   Mama a fost putin mai greu de convins, pentru caea ma cunoaste bine si stie cand ma preocupa altceva, insa pana la urma a zambit multumita de raspuns. M-am intors in camera mea, desi nu obisnuiesc sa nu stau cu ai mei. Am oftat profund, nici eu nu stiu care era motivul si apoi m-am indreptat spre fereastra sa privesc strazile pustii. Deodata a sunat telefonul si Sung mi-a comunicat ca in ziua urmatoare aveam sa incepem mai tarziu, deoarece profesorul este bolnav si nu poate veni. In timp ce ascultam, m-am intins in pat si ma cuprinsese o stare de euforie, percepandu-i vocea ce-mi gadila simturile auzului. Fara sa-mi dau seama, am simtit o presiune in partea de jos si m-am inrosit instinctiv. Nu stiam ce se petrece cu mine si nu pricepeam de ce vocea lui imi da astfel de senzatii. Observand ca sexul mi se intareste, mi l-am cuprins cu o mana masandu-l usor.
   - Mai esti acolo? se auzi vocea nesigura a tanarului, care voia sa se convinga ca nu inchisesem.
   - D...Da! Am raspuns incercand sa-mi ascund respiratia sacadata ce ma putea da de gol.
   Apoi a continuat ceea ce-mi comunica, eu rasufland usurat ca nu s-a prins. Incepusem sa-mi misc mana in pantalonii largi, si sa strang din cand in cand, in functie de tonalitatea pe care o folosea. Era magnific, avand in vedere ca nu mai facusem asta pana acum si in acelasi timp stanjenitor ca un baiat imi poate starni asemenea comportament. Un strat de transpiratie ma acoperise si am intins usor mana dupa servetele, vazand ca nu mai aveam mult pana la apogeu, iar el nu mai avea mult pana sa incheie conversatia.
   - Sper ca ai inteles macar jumatate din ceea ce ti-am spus, deoarece nu mi s-a parut ca mi-ai fi dat prea mare importanta, imi zise acesta cu o nota de nepasare.
   - Ah..., pai... te-am inteles... adica am priceput ceea ce ai vrut sa-mi spui, incercai eu sa vorbesc cu greu printre emotii, deoarece tocmai atunci terminasem si simteam nevoia sa iau o gura puternica de aer. Avea dreptate in ceea ce priveste atentia la spusele sale, dar lui i-am dat o mare importanta, pentru ca fara el nu mi-as fi putut saisface nevoile.
   - Biiineee, nu sunt sigur ce ocupatie ti-ai gasit intre timp, insa te las sa o continui. Ne vedem maine la scoala, nu vi la prima ora nu uita!
   - Da, sigur nu uit, ii raspunsei de data asta ceva mai convingator si inchisei receptorul, jenat de... am auzit brusc sunetul alarmei mele si m-am trezit. Am fost socat ca totul fusese ireal, nu eram deloc transpirat si ma simteam putin nesigur ca era doar un vis. Dupa ce m-am dezmeticit, am rasuflat usurat ca totusi nu facusem asta in realitate, dar eram foarte speriat si nu gaseam raspunsul la intrebarea: "De ce oare visasem asa ceva?" Nu mai stiam ce se petrece cu mine si simteam ca innebunesc punandu-mi atatea intrebari retorice. In final m-am dat jos din pat m-am dus sa-mi fac dusul nelipsit de dimineata si am plecat la scoala, parintii mei fiind deja la serviciu. Asta insemna ca primisem acel apel de la Sung, dar adormisem imediat dupa convorbire.

Capitolul II

Am ajuns la scoala si m-am asezat timid in banca, eram foarte nesigur pe mine. Ma tot gandeam la noaptea precedenta si voiam sa-mi explic toata acea neliniste pe care o simteam in apropierea lui Sung. Stateam si-i priveam trasaturile fine, observand ca fata lui era perfecta (din perspectiva mea). Nasul nu era nici prea mic nici prea mare, pozitionat central pe figura; ochii aveau o forma alungita, ce-mi dadeau impresia ca parca ar fi venit din Egiptul antic; buzele erau de un roz pal spre alb chiar si spre bucuria mea nu erau subtiri, ci dimpotriva voluptoase; sprancenele erau pensate in asa fel incat scoteau in evidenta formatul oval al fetei. Parul ii era ciufulit si dadea o tenta inocenta si copilareasca. Deodata se intoarse spre mine si vocea lui ma trezi din visare:
   - S-a intamplat ceva? ma intreba el, simtind probabil ca-l priveam atent.
   - N...Nu, nimic, doar ca picasem pe ganduri, incercai eu s-o dreg.
   - Hmm... si la ce te gandeai asa intens? imi zise el in gluma incepand sa chicoteasca.
   Pentru prima data m-am bucurat de sunetul clopotelului si intrarea profesoarei de chimie in clasa, astfel nu mai aveam de ce sa gasesc o scuza si nu ne mai puteam continua conversatia, atat de apasatoare pentru mine. Ma tot framanta ideea ca, desi eram obisnuit sa analizez persoanele mereu, niciodata nu o mai facusem in acel fel. Cand il priveam simteam cum 1000 de fluturi se miscau in interiorul meu, iar cand ii auzeam vocea ma strabatea un fior placut prin tot corpul. As fi vrut sa pot discuta asta cu parintii, insa nu eram foarte sigur de reactia lor, desi sunt persoane foarte deschise. Iar lui nici prin gand nu-mi trecea sa-i marturisesc, deoarece imi era teama ca o sa ma respinga si in plus nici eu nu eram sigur de ce simteam, asa ca"el cum ar fi putut sa ma lamureasca?"
   - Te simti bine? ma intreba el observand ca eram cu totul absent.
   - Da, cred, am raspuns nesigur si buimacit ca ora se terminase asa repede si nici nu fusesem atent la ce scrisesem pe caiet.
   In drum spre casa nu am scos nici un cuvant, stateam cu capul plecat si meditam. El facea aelasi lucru si ma tot intrebam: "Oare el cum ma percepe pe mine?", insa nu aveam suficient curaj cat sa-l intreb. Pe parcurs privirile noastre s-au intalnit sfioase de cateva ori, ceea ce ma facea sa-mi treaca prin cap, cum ca gandurile lui ar putea fi legate de mine. Curand am ajuns si ne-am luat la revedere, eu intrand si ducandu-ma direct in camera mea, fiind satul de discutii si sictirit de tot.
   - E ceva in neregula cu tine? De ceva vreme nu prea mai vorbesti cu noi si mai mult stai inchis in camera ta. Nu te acuz insa devin ingrijorata de schimbarea asta brusca de comportament, imi spuse mama intrand pentru a-mi aduce cina.
   - Nu, doar ca in ultima vreme am inceput sa meditez, asa fara vreun scop precis, o mintii eu pentru a nu fi nevoit sa intru in amanunte.
   - Bine, cum spui tu. Vreau doar sa te instiintez, ca orice problema ai avea poti apela la noi fara teama, imi spuse ea cu o blandete in glas pe care nu o mai avusese pana atunci.
   A2-a zi am ajuns putin mai devreme la scoala si am rasuflat usurat ca Sung inca nu ajunsese. Nu era vorba ca nu-l voiam in preajma, ci de fiecare data cand era langa mine aerul parca se ingreuna si simteam ca ma sufoc. Nici la cea de-a 2-a ora nu ajunse, iar asta ma facu sa ma ingrijorez putin. Ma tot intrebam daca nu cumva i se intamplase ceva si in acelasi timp scuturam capul la astfel de ganduri negre. Pe la jumatatea orei l-am vazut intrand in clasa, cerandu-si scuze pentru intarziere si asezandu-se in banca. Nu avea acel suras de entuziasm nelipsit pe fata, iar ochii erau rosii, semn ca nu dormise prea bine.
   - Esti bine? l-am intrebat curios si apoi mi-am dat seama ca a sunat putin cam tampit.
   - Da, nu-ti face probleme..., imi raspunse nesigur si trist.
   Am asteptat sa se sune de pauza, pentru a nu face impresie proasta din primele zile, apoi i-am spus cu ceva mai multa incredere in mine, incercand sa-l mai linistesc:
   - Daca ai ceva pe suflet sa sti ca te ascult si nu sunt genul care sa te ia peste picior.
   - Vino cu mine! m-a indemnat luandu-ma de mana si tragandu-ma,mai degraba dupa el.
   In timp ce mergeam in graba pe strada, as fi vrut sa-mi zica unde mergem sau macar ce avea de gand sa faca, insa nu puteam sa spun nimic. Plus ca mana lui aveam impresia ca o sa lase urme, asa de rau ma ardeau atingerile sale. Totusi mai important era acum ce se intampla cu el, asa ca iar m-am scuturat ca un catel sa-mi alung gandurile ce ma bantuiau non-stop. Intr-un final ajungem intr-un loc superb, unde era o colina acoperita cu nea si zeci de copaci ce o inconjurau ca intr-un helesteu din mijlocul aglomeratiei orasului. Era si un iaz cu apa inghetata, unde se reflectau razele caldute ale soarelui dand impresia ca apa era un urias diamant stralucitor.
   - Aici vin eu adeseori pentru a-mi face ordine in ganduri, imi spuse acesta pentru a ma scoate din ceata. E un loc de care nu stie nimeni in afara de noi doi.
   - Stai linistit nici nu va sti altcineva, il asigurai eu.
   Dintr-odata observai ca fata ii e brazdata de lacrimi. Am fost strafulgerat de aceasta imagine si am simtit ca mi se rupe sufletul cand il vad asa trist. Primul meu impuls a fost sa-l strang in brate, macar pentru a-l mai potoli putin, desi stiam prea bine ca asta nu-l va consola cu nimic.
   - Ce s-a intamplat? De ce plangi? il intrebai incercand sa-mi ascund nesiguranta din voce.
   - Mama este in spital, a avut un atac de panica si a lesinat, imi spuse el printre suspine. Nu stiu ce sa mai fac, nu am cui sa-i spun toate aceste framantari si daca ea nu va mai...
   - Nu spune asta! Nu fi asa pesimist, nu are ce sa se intample rau si vei vedea ca totul va fi in regula mai devreme sau mai tarziu, ii spusei eu ferm pentru a-i reda increderea. El se ghemui si mai tare la pieptul meu si ma stranse cu putere,scancii putin apoi il imbratisai si eu, incercand parca sa-l protejez. Desi eram profund indurerat pentru ceea ce-mi spusese nu puteam sa exclud ce simteam in momentul acela: inima imi batea de parca ar fi vrut sa-mi iasa din piept si imi doream asa mult sa-i cuprind buzele cu ale mele, "Nu! Nu pot gandi in asa fel! El e baiat ca si mine si din asta nu poate iesi ceva bun!", isi facuse aparitia si constiinta mea..., care de obicei ma salveaza din a face greseli. Am ramas un timp imbratisati pana ce el s-a mai calmat si apoi a rupt tacerea:
   - Imi pare rau ca ti-am spus tie toate astea, insa m-am simtit asa singur si neajutorat incat nu mai stiam ce pot face, mi-a spus el cu tristete in glas.
   - Nu-i adevarat! Mie imi face placere sa ascult necazurile oamenilor si bucuriile lor si le impartasesc toate trairile, i-am zis eu intrigat.
   M-a surprins gestul lui, cand a sarit in bratele mele zambind si multumindu-mipentru ca-i sunt alaturi. Dupa ce ajunsesem amandoi acasa, am mancat si le-am povestit alor mei despre asta, iar ei m-au sfatuit sa le fac o vizita dupa ce mama lui va fi externata. In seara aceea l-am mai sunat odata pe Sung sa vad daca este mai bine, iar el radia de fericire pentru ca in ziua urmatoare avea s-o externeze pe mama lui. M-am bucurat enorm pentru el si i-am spus ca ramane sa ne vedem maine la scoala, apoi m-am intins in pat si am pornit in calatoria spre lumea viselor.

Capitolul III

   De dimineata, m-am trezit ceva mai devreme si am pornit in cautarea unei florarii. Dupa ce m-am gandit in nestire uitandu-ma prin jur, am ales un buchet compus din 39 de trandafiri pe fundal bleu, ei fiind galbeni. Aflasem de la Sung, ca mama lui avea 39 de ani, iar culorile preferateerau galben si albastru. I-am multumit vanzatoarei si am inceput sa topai vesel spre locuinta colegului meu.
   Cand am ajuns, m-au intampinat cu o fata surprins placuta, apoi m-au invitat sa ma asez in sufragerie. Mama sa mi-a oferit lapte si biscuiti cu ciocolata, acesta fiind principalele alimente ale unei vizite. Eram putin stanjenit, deoarece nu ma acomodasem inca cu personalitatea femeii. Ma intrebase curioasa cate ceva despre mine si banuiesc ca i-am facut o impresie rezonabila, deoarece observsem ca-mi zambea aprobatoare. La scurt timp, ne-am scuzat fiind nevoiti sa plecam la cursuri. Foarte afectuoasa din fire, ne-a sarutat pe amandoi dragastos pe frunte si m-a imbratisat si pe mine de parca as fi facut parte din familie. Orele si-au desfasurat cursul normal, iar la intioarcere m-am gandit ca ar fi frum sa-l invit la cina:
   - V...Vrei sa petreci seara asta cu noi? Sa ramai la cina, apoi sa d... (Mi-am dat seama socat de ceea ce aveam sa-i spun. M-am rosit,insa nu puteam sa las fraza neterminata. Am inghitit nodul din gat si m-am straduit sa vorbesc, desi inima de-abia ma mai lasa sa respir.) dormi in patul din camera mea?
   - P...Pai, sigur, mi-ar face mare placere. Dar nu crezi ca as deranja? imi spuse acesta sfios, cum ii era felul.
   - Nu Doamne fereste! Daca eu ti-am propus, cum sa ne deranjezi? Termina cu prostiile si intra odata ca inghet aici! l-am indemnat convingator, deoarece se lasase deja gerul.
   - Mama, uite pe cine am adus! Poti sa mai pui niste tacamuri si pentru el, te rog? Va dormi la noi in seara asta, i-am spus plin de entuziasm si totusi nesigur.
   - Oh... Ma bucur sa te cunosc, Kyuhyun mi-a povestit o sumedenie de lucruri despre tine, ii zise aceasta facandu-ma sa ma rusinez.
   - Buna ziua si eu sunt incantat sa cunosc o femeie asa frumoasa si eleganta ca dvs, ii spuse Sung mamei filandu-ma cu privirea pentru a se convinge ca-i povestisem si nu era doar politicoasa. Eu mi-am lasat ochii pe podea, simtind cum tot sangele din corp se urca in obraji.
   La masa, ne-am asezat unul langa altul, iar dintr-o simpla miscare nevinovata i-am atins piciorul. L-am privit si mi-am cerut scuze, fiind emotionat, deoarece corpul mi se infiorase din cauza acelei actiuni tactile. Spre mirarea mea, am observat ca si el era incordat si-si stransese picioarele timid. Dupa ce ne-am terminat mancarea din farfurie, iar mama s-a lamurit cu ce fel de prieteni umblu, fiind incantata, ne-am dus in camera mea si ne-am asezat pe pat deschizand laptop-ul si ascultand muzica.
   Era o atmosfera stanjenitoare, iar el ma privea insistent cufundat in imaginatie. La un moment dat, nu mi-am mai putut feri privirea de a lui, deoarece se aplecase peste mine. M-am speriat putin si am inceput sa tremur fara sa vreau. Apoi mi-am dat seama ca voia sa-si ridice telefonul de pe biroul din spatele meu. Mi-am plecat capul si nu am mai scos nici o vorba, dar el a spart tacerea:
   - Ai avut vreo relatie pana acum? ma intreba curios si suspicios, probabil de reactia mea pe care sigur o observase.
   - P...Pai, spre rusinea mea... n...nu, ii zisei mai tensionat ca inainte, vrand parca sa intru in pamant. T...Tu?
   - Nu-ti fie jena,nici eu nu am avut... D...De fapt, nici nu as putea avea una, imi raspunse pierindu-i stralucirea din ochi.
   - Pai? Ce ar putea sa te impiedice?
   - Simt nevoia sa ating, sa sarut, sa fiu imbratisat si sa-i simt bataile inimii prin pieptul meu, unei persoane careia sa-i pot oferi dragostea mea, i...insa nu e impartasita.
   Tot ce-mi spusese imi rasuna in cap, iar sufletul simtea aceleasi lucruri ca el. Nu-mi mai dorisem niciodata sa sarut pe cineva si sa-l am doar pentru mine. Il voiam si aproape ca nu ma mai puteam stapani. Era deja tarziu, iar oboseala isi facuse aparitia. M-am intins pe pat langa el, fiind imbratisat de mainile sale puternice si catifelate. La un moment dat, m-am intors cu spatele si am simtit ceva tare care se impingea putin prin pantalonii mei. Jenat, m-am intors cu fata spre el si mi-am introdus mana in boxerii lui, incepand sa masez zona circular. A gemut, apoi a facut si el acelasi lucru, fara sa scoatem nici un cuvant. M-am asezat peste el, cuprinzand ambele mandrii in mana si strangand. Acest moment ne-a facut sa scoatem niste sunete stanjenitoare, zicand merci in sinea mea, caci lumina era difuza.
   Mi-am apropiat chipul de al sau cuprinzandu-i buzele intr-un sarut salbatic si senzual. Limbile noastre incercau sa se domine intru-n joc erotic, in timp ce faceam miscari de "dute-vino" mimand actul sexual in sine cand...
   - Kyuhyun! Kyuhyun! Trezeste-te! ii auzii vocea lui Sung, care parea ingrijorat.
   Am deschis ochii, iar o lacrima mi-a curs pe obrajii rosii. Eram acoperit de un strat subtire de transpiratie si-l priveam, nedezmeticit inca. Nu-mi venea sa cred ca totul fusese un vis, parea asa real... Vocea lui imi alunga toate gandurile:
   - Ai visat urat?
   - D... Da, a fost cu un accident, l-am mintit eu.
   - Eram in acest dezastru? Ca mi-am auzit numele printre scancete. Cuvintele lui ma facura sa tresar si am incercat sa leg o fraza compusa pe moment.
   - D...Da, adica... N-am mai avut timp sa continui, ca m-am trezit cuprins in brate. Mi-am pus mainile nesigur pe spatele sau, apoi mi-am cufundat fata in pieptul lui acoperit de panza subtire a tricoului stramt. Mirosea mirific, avea un parfum aparte, probabil o combinatie de extracte naturale scumpe. Dupa un timp mi-a dat drumul si a plecat sa se schimbe la baie. Am putut sa-i surprind pentru o clipa pectoralii lucrati si posteriorul. Am scuturat capul incercand sa alung ideile. Apoi am coborat, am luat micul-dejun, desi nu obisnuiam, nu se facea sa-mi las musafirul sa manance singur, ulterior pornind spre scoala.

Capitolul IV

   Au trecut cateva saptamani de la visul acela "straniu", iar eu si Sung am continuat sa ne apropiem din ce in ce mai mult. Ne vizitam des, iar parintii nostri se inteleg de minune. Incerc din rasputeri sa-mi elimin sentimentele, insa cu cat imi dau mai mult silinta cu atat se amplifica si devin mai profunde. In timp ce ma gandeam la masa din bucatarie, intervine mama:
   - Hey, ce ar fi sa-l luam si pe colegul tau si mama lui cu noi la munte? imi propuse surazatoare.
   - Wow... dar asta nu e mereu excursie de familie? intreb socat si putin speriat, deoarece presimt ca ceva nu va fi tocmai in regula.
   - Ba da, insa ne-am apropiat foarte mult de ei si ma gandeam ca ti-ar placea. Insa daca nu-ti convine, putem merge ca de obicei in familie, zise de data asta cam cu jumatate de gura.
   - Nu, este super! Acum ma duc sa-l anunt! ii spun mamei si o imbratisez. De fapt, nu aveam nimic cu el si-mi placea compania lor, doar ca-mi era teama de pornirile mele neortodoxe.
   - A... pai... atunci asa ramane. Peste 2 zile la ora 8:00, raspunse buimacita de reactia mea si in acelasi timp bucuroasa.
   - Buna, Sung? vorbesc dupa ce se termina acea melodie pe care o are ca ton, pentru a nu se plicti cei care-l suna.
   - Hey, da eu sunt. Ce faci? ma intreba incantat.
   - Te sunasem ca peste 2 zile merg cu ai mei la munte. Vreti sa veniti cu noi?
   - Sigur, dar nu va incomodam? Adica... ne gandim ca era intalnire de familie si sa nu ne bagam noi mot.
   - Termina! Esti imposibil, te cred educatie, timiditate, dar daca noi vrem sa veniti, de ce mai comentezi? Plus ca ce e cu vorba aia: "in familie", voi nu faceti parte?
   O liniste se lasa, apoi aud un suspin si ma ingrijorez.
   - Ce faci? Plangi?
   - N... nu, imi pare rau, sunt mai sensibil de felul meu. De obicei am fost respins de cei din jur si nimeni nu mi-a mai spus asa ceva.
   - Hmm... ciudatule! ii zic in gluma si incep sa rad, apoi il linistesc cu o voce calda, pentru ca nu as fi vrut sa creada ca-mi bat joc sau ceva. Stai calm si eu am momente de genul asta, dar la mine e mai amuzat ca devin emotiv, numai din prostii pe care le consider eu importante. Incepe sa rada, ulterior urandu-ne: "Somn usor!" si inchizand in acelasi timp.
   Trec repede cele 2 zile de pregatiri si in sfarsit ne urcam in masini spre relaxare. Tot drumul este o atmosfera apasatoare, deoarece nu vorbeam deloc. Ajungand la pensiune, ne cazam si despachetam pentru a iesi pe partie cu sky-urile. Dupa inchirierea celor folositoare, am mers cu Sung sa invatam cat de cat care este secretul. In timp ce coboram pe zapada inghetata, din cauza ca nu aveam nici cea mai vaga idee cum sa carmuim acele bucati de lemn, m-am lovit de el si am cazut deasupra sa. Nu am avut nimic si am inceput sa radem copios, ne simteam ca niste berze pe picioroange. La un moment dat s-a oprit si m-a privit in ochi, iar eu eram ca hipnotizat. S-a intors pentru a prelua el conducerea, apoi si-a apropiat fata de a mea, incet si timid totusi, deoarece parca ar fi vrut sa-mi ceara acordul. Nu m-am miscat asa ca a continuat pana ce buzele sale le-au cuprins pe ale mele. Erau catifelate si desi aveau un gust de carne, simteam de parca as fi mancat o ciocolata foarte dulce. Si-a introdus limba in gura mea, inspectand fiecare colt din lacasul meu umed si fierbinte. Din cand in cand imi atingea usor limba, apoi a inceput sa si-o miste circular la unison cu mine. Era magnific, imi treceau fiori prin tot corpul si desi nu avea ochii deschisi, puteam sa-l vad prin imaginea mintii. Ochii sai ce aveau o stralucire ca diamantul, cu genele mari ca de papusa si buzele... buzele acelea voluptoase pe care mi-am dorit din totdeauna sa le pot atinge, macar pentru cateva secunde. Era de 1000 de ori mai bine ca in vis si aproape ca nu-mi venea sa cred.
   Dupa ce si-a indepartat capul am gemut nemultumit si m-am ridicat pentru a-i putea cuprinde buzele inapoi. El nu s-a mai aplecat, iar eu am simtit cum tot sangele mi se urca in obraji. M-a privit patrunzator, apoi a rostit cu un zambet diferit de cel pe care-l afisase pana acum, poate chiar putin pervers:
   - Esti frumos! mi-a soptit la ureche cu o tandrete incredibila. Eu m-am inrosit si mai puternic, ulterior strangandu-i materialul gecii in maini.
   S-a aplecat si m-a sarutat pe frunte protector, pe obraz si mi-a mai atins buzele scurt. Eu i-am cuprins chipul in palme si l-am tras inapoi, continuand sa-l sarut mai aprins decat data trecuta. Dupa o lunga perioada de timp, ne-am ridicat si am pornit impreuna la masa. Se facuse deja seara, iar cina era in curs de preparare. Stateam amandoi pe canapea, foarte apropiati unul de celalalt, iar eu am luat o perna si am asezat-o intre noi. Mi-a prins mana in spatele acelui saculet de puf, eu simtind ca ma intaresc. M-a privit ca si cum mi-ar fi spus sa mai am putina rabdare ca vom ramane singuri.
    Am incercat amandoi sa ne purtam cat se poate de firesc pentru a nu atrage atentia nimanui. Chiar am fost atenti la o discutie a unor tineri, care se comportasera amabil cand ajunseseram. La masa nu am mancat decat niste salata, deoarece nu era indicat sa infulecam ceva greu si nesanatos. Dupa aceea ne-am indreptat fiecare spre camera lui, fiindca era prea devreme si nu doream sa fim mustrati ca nu ne respectam teritoriul.
    M-am intins in pat si mi-am deschis laptop-ul sperand ca asa ma voi relaxa. Insa nu puteam sa ma gandesc la nimic altceva, inafara de acel sarut pe care nu l-as mai fi oprit niciodata. Nici nu-mi mai pasa de faptul ca ceea ce faceam era diferit de restul lumii. Eram fericiti exprimandu-ne sentimentele unul fata de celalalt si nimic nu mai conta, nici atat sa ne impiedice. Deodata usa camerei se deschise si-l vazui pe Sung, care era imbracat in niste pantaloni scurti si lejeri, cu un tricou lung crem. Se aseza pe marginea patului langa mine, iar eu ma ridicai in capul oaselor. Ma privea insistent ca de fiecare data si ochii ii luceau de dorinta, ca si mie.


Capitolul V

   Se apleca peste mine si incepu sa-mi sarute gatul, apoi lasa o linie subtire de saliva pe abdomenul meu. Am tresarit infiorat cand a tras cu dintii de boxerii mei si mi-a ridicat-o putin cu mana dintre picioare. Am gemut scurt simtindu-i degetele reci, apoi a urmat un alt sunet jenant cand mi-a atins varful organului cu limba. Mi-am pus mana la gura inchizand ochii, dar el si-a apropiat chipul de al meu si m-a sarutat:
   - Nu, imi plac sunetele pe care le scoti. Ma fac sa am o senzatie de satisfactie, imi sopti cu o privire pierduta si doritoare.
   M-am rosit si amm ascultat ceea ce mi-a propus sa fac. Apoi mi-a mai atins odata buzele si a ajuns din nou la acea zona atat de sensibila. A continuat sa foloseasca limba si buzele pentru a crea mai multa placere. Se misca lent, apoi si-a deschis gura si a cuprins varful sugand putin. Atunci am gemut ceva mai tare si i-am prins cateva fire de par in pumni. S-a ridicat si mi-a zambit, apoi si-a introdus-o pe toata in gura si facea miscari de "dute-vino" stingand din cand in cand baza:
   - Aa...hh, nu mai pot! Termin! Termin! am strigat incercand sa-i indepartez capul de mine.
   Era prea greu asa ca am ejaculat in el, fiind uimit de urmatoarea sa reactie cand a inghitit acel lichid albicios:
   - Ai un gust dulce, e bun, mi-a zis lingandu-se pe buze multumit. Mi-am pus mainile la ochi vbrans sa intru in pamant. A urcat si mi-a atins degetele facandu-ma sa le indepartez, apoi si-a introdus limba in lacasul meu umed pentru a gusta si eu din acea substanta. M-am relaxat si mi-am lasat capul pe perna crezand ca totul s-a terminat, insa el mi-a spulberat toate sperantele. Nu ca nu as mai fi vrut, insa am vazut ca a scos din buzunarul pantalonilor un lubrifiant si un prezervativ. Dupa ce a rupt ambalajul cu dintii si-a introdus mandria in interiorul sau. Si-a impins un deget rece si alunecos in mine, iar eu am gemut strambandu-ma din cauza acelei senzatii nu tocmai confortabile. Apoi a continuat cu mai multa solutie, folosind si celelalte 2 degete. Simteam ca organul imi pulseaza din nou, doar ca mai puternic. Atunci cand a atins o zona ce provoca si mai multa placere mi s-a taiat respiratia si am scos un tipat scurt:
   - Asta este! a strigat incantat de reactia mea. Stai linistit si relaxeaza-te totul va fi bine. O sa fiu cat pot de bland, promit! mi-a soptit la ureche cu o voce convingatoare.
   Am dat din cap, iar el si-a scos degetele punandu-si mainile pe soldurile mle si impingand usor. Cand i-am simtit-o atat de groasa m-am speriat si i-am prins umerii zgariindu-l putin. El mi-a sarutat fruntea inaintand usor, provocand o durere infioratoare. Am muscat cearsaful cand m-a patruns cu totul:
   - Ma voi opri, cand esti gata imi..., nu a apucat sa termine ca eu l-am tras spre mine, deoarece incepusem sa simt placerea si voiam sa se miste in interiorul meu.
   A fost socat de reactia mea, dar mi-a respectat dorinta, deoarece percepuse si el o pulsatie fantastica. Si-a mutat mijlocul inainte si inapoi, lent, provocand o traire minunata:
   - M...mm, mai repede! Te r...rog! i-am zis uitand de orice etica morala. Apornit mai in forta si a inceput sa-si deplaseze mana pe organul meu, din ce in ce mai repede. Respiram sacadat, la scurt timp ejaculand impreuna. El a cazut deasupra mea si sarutandu-ma pentru o ultima oara si-a scos-o din mine, iar eu am emis un scancet de durere. Sung m-a pupat odata dragastos pe frunte, apoi am adormit in bratele sale puternice.
   A2-a zi dimineata, mi-am deschis ochii si l-am vazut cum dormea zambind langa mine. Brusc mi-am amintit de noaptea trecuta, m-am rosit, m-am alarmat si m-am ridicat repede:
   - A...hh..., am fost izbit de o durere crunta in partea de jos a coloanei vertebrale, crezand ca m-am rupt.
   - Mmm...h, ce s-a intamplat...? Vai, te doare? S-a trezit si m-a intrebat ingrijorat.
   - N...Nu asa rau, i-am raspuns cu jumatate de gura si m-am straduit sa ma ridic in picioare. Din cauza spintecarii am picat, fara a putea macar sa pun mainile pe podea. Dar pana sa cad m-a prins si m-a ridicat in brate ducandu-ma spre baie. A dat drumul la dus, a pus spuma in cada, lasandu-ma intre timop sa-mi fac nevoile, fara a se uita. Dupa ce s-a umplut cu apa acel loc parfumat, m-a ridicat si m-a asezat acolo:
   - S...Stai! am incercat sa-l opresc.
   - Nu spune nimic, lasa-ma sa te ajut. Nu-ti fie teama, imi sopti calduros, dandu-mi o senzatie de liniste.
   - Bine..., ii zisei nesigur si ma rosii placand capul. Ma saruta pe frunte si incepu sa ma spele cu buretele catifelat. Se comporta atat de delicat cu mine, insa eu nu stiam cum sa reactionez, deoarece imi venea sa fug de jena si in acelasi timp voiam sa raman alaturi de el. Nu am facut nimic, avand rabdare sa ma clateasca cu picaturile dusului ce se spargeau de pielea mea inlaturand spuma alunecoasa. Ma sterse cu prosopul care absorbi toata umezeala de pe trupul meu si ma saruta pe buze afctuos.
    Ne-am schimbat si am coborat la masa, eu tinand devla prosternata si nescotand nici o vorba. Nu prea am mancat cine stie ce, iar in urmatoarele zile m-am comportat normal, insa incercand sa-l evit. Cand ne-am intors eram in masina tot cu tata, asa ca nu am putut vorbi prea multe despre asta, spre bucuria mea. Ne-am despartit si am plecat fiecare la casele noastre. In urmatoarea zi aveam scoala, asa ca nu am putut sta cine stie cat pe net.
    Dupa ce l-am inchis am ramas in intuneric, singur cu gandurile mele. Nu-mi puteau iesi din minte acele scene, care sincer si acum ma excitau. Nu-mi venea sa cred cat de greu va fi sa mai vorbesc cu el dupa toate cele intamplate. Ma gandeam cum oare se putea sa mai fim prieteni, apoi sa-i si explic toate rectiile mele "bizare". Pana la urma mi-a spus ca voi rezolva aceasta problema maine si m-am intins pe patul pufos, ce reprezenta o poarta intre realitate si visare.
    Cand m-am trezit, nu am fost capabil sa pap nimic, asa ca am pornit ca de obicei spre scoala. Mama se ingrijorase putin, insa am linistit-o cu o imbratisare si un sarut pe obraz. La cursuri m-am asezat putin crispat in banca:
    - Cum iti mai este? ma intreba sfios si nesigur.
    - B...Bine cred, dupa aceste fraze ne mai vorbind o perioada lunga de timp.

Capitolul VI

   Dupa teminarea orelor, am pornit agale pe strazile ude de zapada ce se topise in razele soarelui. Ma gandeam la cat de placut este pentru natura, ca dupa o lunga perioada de hibernare sa renasca intr-o maretie de culori parfumate. Privirea mi se oprise la parcul din apropiere, ce acum isi contura latura tineretii care-i conferea o aura spirituala vizibila. Copii isi lasau trupurile sa se bucure de adierea placuta si zburau alaturi de spiridusii si zanele ce veneau sa aduca primavara. Brusc vocea lui Sung ma trezi din visare:
   - De ce ma eviti? Am facut ceva care te-a deranjat?
   - N... Nu te evit... si nu ai facut nimic, ii spun cu jumatate de gura, insa era adevarat.
   - Atunci de ce nu vorbesti cu mine si te comporti de parca nu ai vrea sa intri in contact cu persoana mea? ma intreaba trist si putin indignat.
   - Putem sa discutam despre asta alta data? Am ajuns deja si nu vreau s-o fac pe mama sa astepte cu masa, il mint eu putin stanjenit de situatie.
   - De cand ar fi asta o problema? Vreau sa lamurim asta, nu-mi place sa nu mi se spuna ce au oamenii cu mine!
   - Off... fie atunci, intra te rog, mai bine sa discutam in casa.
   Ma urmeaza si dupa ce ii spun mamei ca nu ne e foame pt ca mancasem ceva peste zi, pornim spre camera mea. Deschid laptop-ul ca intotdeauna si ma asez pe pat langa el:
   - Daca vrei sa mananci iti aduc ceva de la bucatarie.
   - Nu, vreau doar sa ma lamuresti in legatura cu comportamentul tau.
   - Nu prea stiu cum sa te lamuresc cand nici eu nu sunt scos din ceata, insa am sa incerc sa-ti explic. Ma stii ca sunt o persoana directa, asa ca nu prea stiu cum s-o iau pe ocolite. Nu am idee de ce, dar..., bine fie! Mi-e jena sa mai vorbesc cu tine si ma simt tare inconfortabil in prezenta ta dupa acea noapte! ii spun aproape tipand si rosesc plecandu-mi capul.
   Imi prinde fata in maini si ma saruta tandru, fiind prima data cand tin ochii deschisi din cauza socului. Nu ma asteptam sa reactioneze asa, adica... ma gandeam ca nu ma va intelege si va crede ca sunt un ciudat neexperimentat si ca nu va mai vrea sa fim prieteni. Inchid ochii si-mi las limba sa patrunda in gura sa, incepand acel joc ce ma infiora de fiecare data. Brusc se indeparteaza si-mi spune:
   - Crezi ca eu simt altceva decat tine? Nici mie nu mi se pare prea comod, insa nu pot sa stau fara tine si astfel prefer sa ma acomodez cu aceasta noua experienta.
   Nu spun nimic, el se apleaca peste mine si incepe sa-mi desfaca nasturii camasii, sarutand usor fiecare parte a pielii ce este descoperita de materialul subtire:
   - N...Nu, s...stai, mama e acasa si mmm..h, nu mai pot continua, fiindca mana sa imi desface slitul pantalonilor si patrunde in locul meu sensibil incepand sa-l stranga incet.
   - Ghideaza-te dupa mine si totul va fi bine, imi sopteste la ureche muscand lobul si facandu-ma sa gem de placere.
   Ma intoarce cu spatele si isi introduce limba in locul stramt dintre fesele mele, aceasta actiune ma excita puternic. Apoi dupa ce umezeste cum trebuie zona, ma rasuceste pe spate si ma indeamna sa ma ridic departand picioarele, ca intr-un semipod sprijnindu-ma pe umeri. Ma penetreaza incet si incepe sa-si miste soldurile provocandu-mi o senzatie fantastica datorita unghiului pe care-l ofera tehnica arcasului. Imi maseaza organul si ma priveste doritor, iar eu inchid ochii si cuprind in maini cersaful. Nu mai simt o durere asa puternica la fel ca prima data, ajungand mai repede la orgasm. Se impinge inainte si inapoi timp de aproximativ 15 min, provocand o stare extraordinara, gemand concomitent. La scurt timp incepe sa-si plimbe mana in sus si in jos pe mandria mea, ejaculand impreuna si lasand substanta alba sa se imprastie pe abdomenul meu, pe care acesta il linge cu un zambet pervers pe chip.
   Ma cuprinde in brate si se aseaza langa mine pe pat, iar eu ii ling gatul si ma pun deasupra sa. Ramane uimit uitandu-se la mine, iar eu ma ridic si ma asez turceste:
   - Stai peste mine si incruciseaza-ti picioarele la spatele meu, ii zic timid si totusi sigur pe mine.
   Face ceea ce ii cer fara sa spuna nimic. Il ridic pana ce penisul meu ajunge in locul sau stramt si-l las usor in jos, facandu-l sa geama de durere. Ma opresc putin, insa el se lasa pentru a fi patruns pe deplin. Ne strangem puternic in brate, il mangai tandru si-i pot simti respiratia, topindu-se de placere. Imi incordez putin fesele si incep a ma misca in interiorul sau provocandu-i valuri de extaz si incepand sa respir sacadat.
Isi lasa capul pe spate tipand scurt in momentul in care ma eliberez in el si simtind acea senzatie fierbinte stropindu-ma cu samanta sa. Ne lasam purtati de visele nocturne si ne imbratisam in lumina lunii ce patrunde prin draperiile deschise la culoare.


pus acum 12 ani
   
Mellyssa
Miku bloody

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Este primul meu fic si stiu ca nu e prea bun, insa voiam sa-l postez pentru a afla parerile celorlalti. Va voi asculta sfaturile si celelalte vor fi mai bune sper. Inca nu l-am terminat, dar ma straduiesc sa scriu cat mai repede posibil. Multumesc pentru intelegere si pentru viitoarele sfaturi pe care mi le veti da.

pus acum 12 ani
   
Mellyssa
Miku bloody

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Capitolul VII

   M-am trezit inaintea lui si am putut sa-l observ cum dormea ghemuit la pieptul meu, iar cand am incercat sa ma ridic m-a strans puternic in brate. L-am sarutat pe frunte ca sa-i dau de inteles ca nu plec prea departe si si-a intedeschis ochii ridicandu-si chipul pentru a-mi cuprinde buzele. Nu-mi plac saruturile de dimineata asa ca nu i-am raspuns si am gemut nemultumit, apoi m-am dus sa-mi fac dus. Imi scaldam trupul in apa calduta ce mi se prelingea umezind fiecare spatiu de piele si ma bucuram de mireasma placuta a gelului de dus cu cirese. Dupa vreo 10 minute ies din cada si ma sterg cu prosopul catifelat, ma imbrac pentru scoala, vad ca facuse deja patul si se dezmeticise. Eu cobor in timp ce Sung se duce si el sa-si faca toaleta. O sarut pe mama si o imbratisez cu un tonus pozitiv, ce nu mi se intamplase sa-l mai am asa devreme. Ea ma iscodeste cu privirea si nu stiu cum se face dar ma infioara felul in care se uita la mine. Imi pun intrebarea in gand: "Oare banuieste ceva? Nu, nu se poate e imposibil. Nu are de unde sa stie", ma mai linistesc putin intre timp zarindu-l pe colegul meu, ce terminase cu toate si era gata de cursuri.
   - Ai patit ceva? ma intreaba vazandu-ma ingrijorat si ingandurat.
   - Nu, cred... Adica e vorba de mama, nu stiu de ce cand am imbratisat-o de dimineata si-a atintit ochii suspiciosi asupra mea. Mi-e teama sa nu banuiasca ceva...
   - Ei fi serios! nu are cum, pentru ca nu am facut cine stie ce galagie si nici nu am dat vreun semn ca ar fi ceva intre noi.
   Avea dreptate, insa ea ma cunostea destul de bine si nu ar fi fost exclus. In scurt timp ajungem la scoala, ne asezam in banca si ne vedem de ale noastre. Orele zboara repede si ne trezim din nou acasa. Deschid usa si-i vad pe toti stransi in jurul mesei, fixandu-ne de parca am fi niste intrusi. Simt ca mi-a cazut cerul in cap, ma uit putin speriat la Sung, care incearca sa ma linisteasca parca spunandu-mi ca totul va fi bine. Simteam nevoia sa ma ascund in sufletul sau in momentul acela, insa eu eram acolo si trebuia sa-i infrunt alaturi de prietenul meu, orice ar fi vrut de la noi.
   - Asezati-va, avem sa va intrebam ceva, imi spune mama scurt, vocea ei spintecandu-mi timpanul.
   - Vrem sa va trimitem la bunica lui Sung si sa va continuati scoala acolo. Se invata mult mai bine, iar conditiile de trai sunt mult mai sporite decat aici, ea locuind in Franta. Va confera un viitor stralucit si veti putea ramane prieteni pe viata, ce spuneti? imi zice tata cu vocea entuziasta si totusi nesigura, facandu-ma sa rasuflu usurat cu imaginea sufletului meu.
   - Oh! E o idee fantastica, adica... desigur daca si Kyuhyun este de acord, a replicat imediat Sung cu zambetul pe buze si uitandu-se in ochii mei cu o stralucire plina de vitalitate.
   - Iti imaginezi ca sunt! Cand impachetam? ma bucur si incep sa alerg pentru a face bagajele.
   - Nu te grabi! Saptamana viitoare plecati, nu face ca data trecuta cand ai fost la matusa Elvira in Hawaii, impachetand toate hainele cu 5 zile inainte si ramanand chiar fara periuta de dinti care era in rucsac! striga mama dupa mine si nu inteleg decat "saptamana viitoare" din tot ce spusese.
   Sung se straduieste sa ma ajunga pentru a-mi comunica cele strigate de ea, apoi dupa ce inchide usa sare in bratele mele si ma saruta extaziat, citindu-i-se feeria pe chip. Il cuprind cu mainile, dar ma dezechilibrez si cad pe saltea. Continuam asa un timp apoi se lasa seara si el trebuie sa plece acasa, deoarece mama lui avea nevoie de ajutorul sau la transportarea cumparaturilor. Raman ceva vreme intins pe pat si parca nu-mi vine sa cred ca totul e real. Adica, eu si Sung la bunica sa, e ca si cum am locui singuri, aproape. Va fi extraordinar si din cate am inteles de la ei, are o vila mare si noi vom sta le etaj fara sa fim deranjati prea des. Bunica lui este o persoana sociabila, care isi aduce prietenele in salonul ei si aproape nu-i simti prezenta. Parintii ne vor vizita ori de cate ori vor avea concediu, asta insemnand cam odata pe luna, ceea ce este bine zic eu. Am adormit cu gandul la viitor ca de obicei si mi-am imaginat o suma de lucruri pe care le voi putea explora, o noua viata avea sa inceapa pentru noi.
   Saptamana trece repede, timp in care ne vizitam si discutam despre acea perioada ce urma sa vina cu pasi grabiti. Iata-ne la aeroport cu bagajele in maini, cu parintii indrumandu-ne din urma ca de obicei, fara prea multe jelituri, deoarece cum am mai spus eram familii destul de puternice si distante oarecum. In orice caz avea sa ne vedem curand si vorbeam zilnic la telefon respectiv web, viitorul depindea de aceasta oportunitate meritand orice sacrificiu. Ne-am asezat pe scaune facandu-le cu mana din avion si am parasit solul in cateva clipe. Era o senzatie mirifica, simteam ca ma poarta in cer si scap de toate grijile. Sung imi strange mana putin infiorat, insa il calmez cu un sarut tandru pe buze, de aceasta data introducandu-mi limba in interiorul sau si jucandu-ma pentru cateva secunde. In acest timp uita de teama si noi plutim deja peste orasul brazdat de nenumarate nuante de culori. Este un peisaj superb si pot observa de la aceasta inaltime cum toata lumea se micsoreaza in urma mea, facandu-ma sa inteleg ca ma asteapta o cu totul alta in fata.
   Dupa 2 ore aterizam in orasul dragostei, unde am putut observa in depatare celebrul turn, pe care intotdeauna mi l-am imaginat falnic si fastuos atragand privirile sfioase ale cladirilor ce nu se puteau ridica la maretia sa. Insotitorul meu se uita si el la fel de visator si fascinat de peisaj, iar dupa ce il mai sarut odata pe buzele sale dulci, pornim catre sala de asteptari pentru a intalni acea batranica despre care auzisem atat de multe lucruri. O vedem in departare, eu recunoscand-o dupa reactia iubitoare cu care Sung o imbratiseaza. Facem cunostinta, aceasta lundu-mi obrajii in maini si sarutandu-i dragastos. Mi se pare la fel de atasata ca si fiica dansei, acum realizand de la cine a mostenit aceasta latura materna. Luam un taxi pana la destinatie si coboram pe o straduta mai ferita de aglomeratia metropolei, apoi ne indreptam catre o vila magnifica, cu o curte imensa cu piscina si solar. Ma uit minunandu-ma de frumusetea tehnologiei moderne si cercetez curios fiecare coltisor. Avea sezlong si leagane, iar cand am intrat am fost privilegiat sa vad o sufragerie enorma cu 2 console si o plasma de dimensiuni colosale. Nu eram in stare sa scot nici un cuvant, analizam tot cu un mare interes. Bucataria era compusa din corpuri moderne, cu cuptor, prajitor si toate cele trebuincioase introduse in mobila lucioasa. Ne-a poftit in camera ei, ce avea obiecte de ultima generatie, cu dulapuri pe care cand le deschideai, umerasele ieseau inafara in functie de cum setai anotimpul si evenimentul. Nu-mi venea sa cred si inca nu ne vazusem dormitorul. Am urcat pe niste scari circulare acoperite cu parchet laminat, ca de altfel si restul camerelor. Cand am ajuns la baie, am vazut ca avea gresie si faianta de culoare albastru cu galben, continea sauna, baie de namol si jacuzzi, la fel ca cea de la parter, doar ca aceea era in culori de gri cu negru. In capatul holului se afla camera noastra, iar cand am deschis usa am ramas socat. Avea in dotare laptop-uri de foarte performante pentru fiecare, birouri cu sertare pe care le deschideai apasand pe telecomenzi, la fel ca dulapurile, ce semanau cu al bunicii lui Sung. Paturile erau imense cu baldachin si ferestrele aveau jaluzele verticale automatizate. Eram in al 9-lea cer, nici in visele mele cele mai frumoase nu credeam ca voi trai intr-un asemenea loc. Nici nu inteleg de ce ne-am luat bagaje, aveam deja haine noi noute pe umerase si erau de calitate, incaltari pe suporturile rotative, incat daca acesta ar fi fost un vis nu as fi vrut sa ma trezesc niciodata. Ce e cel mai bine este ca totul e real si aveam sa-mi concep viata alaturi de iubirea mea intr-un loc de ultimul ragnet.


pus acum 12 ani
   
Mellyssa
Miku bloody

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Capitolul VIII

   M-am intins ca sa ma relaxez si deodata am fost surprins placut, cand am observat ca salteaua era cu apa si puteam sa plutesc putin dezechilibrat pe acea suprafata atat de confortabila. Sung a blocat usa, spunandu-i bunicii sa ne lase sa dormim, mintind intr-un fel ca suntem obositi dupa calatorie. A mutat haotic canalele, pana cand s-a hotarat sa se stabileasca la un film cu tenta erotica. Nu observasem ca avem un robot ce ne prepara orice tip de mancare pe care-l dorim pe moment, asa ca el a luat un bol cu capsuni cu ciocolata si un recipient cu frisca. In timp ce priveam la cei 2 barbati, auzindu-le respiratiile si gemetele de placere, am inceput sa ne simtim boxerii incomozi. S-a aplecat peste mine si a inceput sa ma dezbrace, acoperindu-ma cu frisca pe sfarcuri, apoi pe abdomen si mai jos invelindu-mi mandria in dulceata alba si catifelata. A inceput sa linga si sa sarute toate suprafetele corpului meu, ce tremurau sub atingerile sale perverse. Mi-a supt mamelonul de parca ar fi fost un copil care-si dorea sa primeasca laptele ce-i conferea vitalitatea. A coborat mai jos trasand linii umede pe abdomen si curatandu-ma de acel desert din care mi-a dat sa gust, lingandu-mi buza inferioara, ulterior muscandu-mi-o dornic.
   S-a indreptat spre zona sensibila si a parcurs-o cu buzele in intregime, facandu-ma sa scot acele sunete rusinoase pe care el le iubea, iar eu nu ma puteam acomoda cu ele. A cuprins-o in gura miscandu-se din ce in ce mai rapid, muscand foarte usor de pielita subtire ce pulsa neincetat, provocandu-mi un extaz de neinchipuit. La scurt timp nu m-am mai putut abtine, asa ca am juisat in lacasul sau fierbinte, el inghitind si urcand sa ma sarute tandru. M-am ridicat si l-am pus sa se intinda pe spate, asigurandu-l ca voi face eu toata treaba si ca nu va regreta. Si-a departat picioarele, eu stand pe abdomen cu fata catre talpile sale. Era pozitia perfecta in care a inceput sa ma penetreze si avea o stimulare vizuala destul de excitanta pt el. Se juca in voie cu mainile pe corpul meu si ma mangaia suav, strangand din cand in cand cu mainile de fesele mele facandu-ma sa gem profund. A crescut intensitatea miscarilor, iar eu nu mai stiam cum sa ma abtin sa nu tip, deoarece o puteam trezi pe bunica sa:
   - N... Nu te teme, ah... p...poti tipa, peretii a...hh au izolare f...fonica, abia a reusit sa-mi spuna printre gemetele de placere si respiratia sacadata.
   Nu am scos nici un cuvant, ce-i drept nu stiu daca puteam sa fac altceva inafara de a-i ghida miscarile cu ajutorul mainilor mele ce-i cuprinsesera coapsele si de a geme. Cred ca-mi gasisem pozitia preferata in actul sexual, insa totusi mai aveam o suma de incercat si poate cine stie daca-i va mai veni randul si acesteia. Nu a durat mult si si-a eliberat substanta ce am simtit-o fierbinte in interiorul meu, ejaculand si eu imediat. M-am intors si m-am cuibarit in bratele sale, primind un sarut. Nici nu mai stiu cum, insa am adormit imediat lasandu-ma pe valurile nemarginite ale imaginatiei subconstientului.
   
   SFARSIT


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la