4xanime
Un forum dedicat pentru fani de Animeuri:)
Lista Forumurilor Pe Tematici
4xanime | Inregistrare | Login

POZE 4XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mayyy
Femeie
23 ani
Brasov
cauta Barbat
23 - 60 ani
4xanime / Sa ne cunoastem! / Salut!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mellyssa
Miku bloody

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Eu sunt Stefania, sunt noua pe aici. Imi plac mult anime-urile si ador sa desenez, sa scriu fic-uri yaoi si sa ma uit la anime yaoi. Imi place matematica, sunt zodia varsator si sunt din Craiova. Daca vreti sa mai aflati ceva despre mine intrebati-ma. A da! Va rog cand imi scrieti, daca nu sunt indiscreta, sa-mi spuneti si ce zodie sunteti. Sunt maniaca cu zodiile si stiu totul despre ele. Multumesc anticipat si abia astept sa-mi fac prieteni noi!

pus acum 12 ani
   
y0zo3
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 262
Bun venit ><
Eu sunt berbec Ce poti sa'mi spui despre zodia mea? ?


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Mellyssa
Miku bloody

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Buna, pai iti scriu o caracterizare generala, deoarece stiu foarte multe despre voi si n-are rost sa te plictisesc cu toate datele:

Femeia: este dotata cu multa sensibilitate si blandete, chiar daca deseori in viata este chemata sa-si asume responsabilitatea barbatului. Este mai degraba scunda, subtire dar robusta si activa; este o mare truditoare. In general exercita o activitate la care nu vrea sa renunte, in jurul careia se roteste unoeri toata viata caminului sau. Foarte buna organizatoare a vietii personale si casnice, femeia nativa din Berbec constituie un sprijin pentru prietenii si familia sa, deseori le ofera ajutorul, chiar daca uneori o contrariaza mult.

Ea ar dori ca si ceilalti sa actioneze putin, sa incerce sa gaseasca o solutie si sa se puna pe munca. Iubind artele, se intereseaza de formele de creatie spontana, iubeste culorile vii, folclorul, artizanatul indian si african si se inconjoara de numeroase amintiri achizitionate in timpul calatoriilor in strainatate. Dar ramane totodata simpla in gusturile si toaletele sale. Ii place ceea ce este practic si evita pierderile de timp. Nu are multi copii, dar ii creste foarte bine, cu bun simt si dragoste. Daca nu are copii, isi revarsa afectiunea asupra nepotilor.

Este dotata cu un spirit independent; in tinerete va cauta sa puna stapanire pe un loc unde va merge sa traiasca la batranete, pentru a nu fi o greutate pentru nimeni, ceea ce ar refuza cu orice pret. Este impetuoasa, capabila sa infrunte persoane sau dificultati ce i-ar sta in cale, chiar daca in momentele de tensiune nu uita niciodata bunul simt si bunele maniere. In acest sens, depaseste barbatul din Berbec. Tot ceea ce-si doreste in intimitate, este sa gaseasca un barbat mai puternic decat ea, capabil sa o domine, dar deseori barbatul care o ia de sotie afla in ea un sprijin sigur, femeia din berbec se dedica menajului, ceea ce nu-i displace deloc, cu toate ca visul ei ar fi fost sa se lege de un barbat mai puternic.


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la