4xanime
Un forum dedicat pentru fani de Animeuri:)
Lista Forumurilor Pe Tematici
4xanime | Inregistrare | Login

POZE 4XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
4xanime / Fan Fic / Legenda se adevereste Moderat de y0zo3
Autor
Mesaj Pagini: 1
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
Ficul meu clasic, care e mai in avans scris deci imi permit sa il postez si sa pun capitolele mai des caci le am scrise, dar aici spre deosebire de celelalte forumuri unde il am o sa pun si poze cu personajele


                                    Cum a inceput totul

       Cu mult timp in urma pe pamant domnea pacea intre oameni si demoni dar din pacate aceasta a luat sfarsit, oamenilor fiidu-le prea frica de demoni si mereu aparand dispute si lupte care au dus la impartirea locuitorilor planetei in doua tabere : tabara oamenilor si cea a demonilor.
       Aceste ,,tabere” erau si ele impartite la randul lor in mai multe regate, dar chiar si despartirea monstrilor de oameni tot nu a pus capat luptelor ci din contra acestea sau intensificat datorita lacomiei celor doua tabere care considerau ca ei ar trebui sa stapaneasca Pamantul iscandu-se astfel razboaie mai ales intre regatele vecine.
    Toata aceasta frica si ura intre aceste doua speci a pornit  de la un incident nefericit in care au fost implicati atat oameni cat si demoni acestia ajungand sa se certe si sa se urasca dand vina,  pentru cele intamplate, uni pe alti.Acest incident a avut loc intr-un regat foarte vestit in care toti demoni si oameni erau in cea mai buna intelegere unde faradelegile erau inexistente toti se ajutau, bogati ajutau saraci dandu-le din bogatiile lor, flamanzi nu erau lasati sa moara de foame, cei fara casa le era construita una. Nici animalele nu erau parasite. Dar intr-o zi cineva care nutrea un plan rau de mult timp a reusit sa il duca la bun sfarsit omorand  pe regina care reusise sa aduca atata pace in regatul ei si care era privita ca o zeita de toti supusi ei si nimeni nu vroia sa ii incalce voia. Aceasta a organizat un bal intr-o seara la care era invitata toata lumea dar cand balul era in toi regina cazu din picioare rapusa de o sageata otravita murind pe loc.Cei prezenti acolo incepura sa se panicheze si sa caute vinovatul ajungand rapid sa se certe si apoi sa se lupte toate acestea ducand la separarea celui mai puternic regat in doua regate rivale, regatul  oamenilor, Rosenburg, si regatul demonilor, Eisenburg. De la aceasta separare totul a inceput sa se destrame rand pe rand toate regatele impartindu-se in doua tabere.
      Desi aceasta separarea parea sa fie definitiva un lucru extraordinar avea sa se intample cu aceste doua regate acum dusmane de moarte.


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
am o poza cu regina care a adus pacea dar din cauza morti ei sa ajuns la anarhie totala

legenda adevereste poza regina care adus pacea dar din cauza morti ajuns anarhie totala

44.7KB


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
y0zo3
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 262
Abia astept Capitolul 1
Foarte interesant fuc'ul ^____^


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
M|§†€я
~Blood and Suferince~

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3352
Eu am citit din  inaintea ta primul capitol si este foarte frumos ai sa vezi cand posteaza primul capitol

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
y0zo3
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 262
Next 
Bloody ma face curioasa 


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
Am venit cu next-ul pozele o sa ma uit mai tarziu sa vad daca pun sau nu

                           Nasterea unei fetite speciale

       In Einserburg regele are mare incredere in familia Way, John Way fiind prietenul lui cel mai bun, insa fratele lui, Marcus, nu este foarte fericit de aceasta prietenie deoarece il considera pe John un demon slab acesta sfatuindu-l pe rege sa faca pace cu regatul Rosenburg-ului.Acesta are un motiv foarte intemeiat sa fie impotriva acestei prieteni deoarece o legenda spune ca o fetita foarte speciala se va naste din dragostea unui om si a unui demon care va aduce din nou pacea cu oameni iar dupa multe investigati secrete asupra familiei Way presupunerile acestuia cum ca sotia lui John, Marelin, este om se adeveresc insa acesta este inca linistit deoarece cei doi au doar doi baieti.
       Dupa ce Marcus afla adevarul despre Marelin se duce direct  sa vorbeasca cu fratele sau.Iesi in graba din camera sa mergand cu pasi rapizi pe holurile mari ale palatului pana ajunse in fata usi uriase care, deschizandu-se, dadea voie ochilor sa priveasca o incapere mareata cu doua ferestre uriase din vitralii care luminau podeaua ce lucea caramiziu. In fundul acestei camere uriase se aflau doua scaune mari din aur impodobite cu fel de fel de bijuteri si matasuri. Aceasta camera era camera tronului.Marcus deschise cu mainile imping puternic ambele parti ale usi intrand grabit indreptandu-se direct spre scaunul unde fratele sau statea si discuta cu inca doi demoni prezenti
- Imi pare rau ca te deranjez frate insa trebuie sa discut ceva foarte important cu tine.zise acesta ajungand langa fratele sau
- Nu-i nicio problema, te rog spune ce te macina!ii raspunse linistit si calm vocea frateleui sau care statea intr-unul din cele doua scaune mari  facand semn celor doi demoni sa se indeparteze, lucru pe care il si facura.
- Ceea ce doresc sa-ti spun are legatura cu vechea legenda si cu familia Way.Iti amintesti ce se spune in legenda?intreba acesta punand accent pe cuvintele ’’iti amintesti’’.
- Da, desigur. Dar nu inteleg ce legatura ar putea avea cu familia Way.Privirea regelui deveni din calma in intrebatoare si foarte suspicioasa.
- Draga frate,stiu ca am copilarit impreuna cu John si Marelin insa eu nu-mi amintesc sa o fi vazut vreodata pe Marelin folosindu-si puterile, tu-ti amintesti?Marcus il privea pe fratele sau cu o raceala nemaintalnita inainte la el, sau cel putina sa credea regele care nu il mai vazuse chiar atat de serios si croit impotriva cuiva prin tonalitatea voci putin tremuratoare.
- Acum ca aduci vorba nu. Dar tot comfuz sunt.
- Ei bine am facut cateva investigati si chiar am pus pe cineva sa-i urmareasca si am descoperit ca Marelin este om si ca a fost adoptata de catre acei fermieri dupa ce au gasit-o pe campul de lupta de la Deathill.
- Asta este minunat inseamna ca legenda se adevereste iar curand va fi pace.zise regele fata lumindui-se instantaneu in suflet creindu-se o stare de pace care curand ii cuprinse tot corpul.
- Cum poti fi atat de bucuros frate este un om?ii raspunse fratele sau avand un oarecare dezgust in vorbire cand era vorba de oameni
- Nu intelegi Marcus daca ea este om inseamna ca daca vor avea o fetita razboaiele vor inceta si vom putea trai in pace!fericirea enorma simtita de rege se putea simti si in glas care imbrastia o voiosie enorma
Vazand ca nu are cum se intelege cu el, Marcus renunta la incercarea de al convinge pe rege sa faca ca el stiind ca nu va avea vreo cale de izbanda.
- Cred ca ai dreptate frate, imi pare rau ca am gandit un lucru atat de groaznic despre prieteni nostri si care ar putea aduce mai multe razboaie daca ar fi impiedicat!
- Nu-i nimic frate,probabil socul aflari adevarului te-a facut sa te simti si sa gandesti in felul asta dar acum e bine ca ti-ai revenit, inca putin si puteam zice ca te-a vrajit careva sa spui toate lucrurile acestea. Zicand astea regele incepu sa rada fiind oarecum amuzat de situatie.
- Ai dreptate fratele meu drag. Mi-ar mai placea sa stam sa vorbim dar tare imi pare ca am multa treaba care ma asteapta, asa ca imi iau larevedere de la tine frate pe aceasta zi si ma intorc in salasul meu pentru a-mi indeplini datoriile. Spuse asta si facand o plecaciune in fata regelui se intoarse pe calcaie indreptandu-se spre iesire.
       Dupa ce iese pe usa acesta pleaca inspre camera lui exclamand in gand ,,E numai vina lui John,ia umplut mintea cu prosti insa ei au doar baieti asa ca nu am de ce sa-mi fac griji inca mai am timp sa preiau controlul regatului!”
       Imediat ajuns in camera unul dintre spioni lui intra rapid peste el.
- Stapane!Stapane!Am vesti importante!striga demonul care alerga imediat spre stapanul sau rasufland greu ca si cum alergase mile intregi fara oprire si fiind oarecum speriat.Ajuns in fata stapanului sau ingenunchie respirand inca greoi.
- Spune repede!raspunse fulgerator Marcus care nu era foarte fericit dupa discutia cu fratele sau.
- Marelin a fost insarcinata si se pare ca a dat nastere unei fete!spuse dintr-o suflare sluga inchizand ochii mai apoi asteptand strigatul de uimire al stapanului lui care nu intarzie sa apara
- Cum? Trebuie sa facem ceva nu pot permite ca legenda sa se adevereasca!isi zise Marcus cu voce joasa ca doar pentru el si isi puse o mana la barbie ci cu cealalta isi sprijinea cotul.dintr-odata isi ridica mana de la barbie si pocni din degete exclamand multumit: Stiu ce trebuie facut!Asculta aici pandeste cand fetita va fi lasata singura si ia-o si arunc-o in rau de pe stanca din partea de nord a castelului! Ordona acesta slugi sale avand pe fata afisat un zambet diabolic.
- Am inteles stapane! Exclama slujnicul ridicandu-se in picioare si plecand in aceasi graba cum venise.
     Intre timp in casa familiei Way este mare bucurie cei doi baieti sunt foarte incantati de noua lor surioara toind si sarind in jurul mamei lor care o tinea pe micuta fiinta in brate.
- Mama pot s-o tin in  brate?spuse baiatul cel mare oprindu-se din alergat in fata mamei sale
- Nu, eu vreau primul! Striga celalalt baiat impingandul pe fratele sau laoparte.
- Linistiti-va!Miroku lasa-l pe Jamie primul, este mai mic. Se auzi vocea calda si blanda a mamei lor care lasa usor micuta fiinta in bratele fretelui ei mai mare, Jamie, avand grijă ca acesta sa o tina bine pe fetita care parea a fi o floricica foarte fragila care se putea rupe la cea mai mica adiere de vant.
- Cum o s-o cheme? Intreba baiatul uitanduse duios la faptura ce o avea in brate care dormea linistita.
- Sarah!
- Ce  nume frumos! Si i se potriveste.
       Dupa ce se linistesc baieti, Marelin o pune pe micuta Sarah in patutul ei deschizand putin geamul deoarece era o caldura prea mare in camera si nu vroia ca sa o deranjeze pe micuta ei printesa din somn.Dupa se duse sa pregateasca cina pentru ceilalti membri ai familiei.In acest timp slujnicul,care pandea de ceva vreme tot ce se intampla in casa asteptand momentul oportun sa isi indeplineasca misiunea.Cand observa ca fetita este lasata nesupravegheata intra si o lua in brate pefetita care imediat se trezi si incepu sa planga. Slujnicul nestiind cum sa o faca sa taca sari pe geam cu ea in brate si incepu sa alerge spre destinatia lui  insa fu zarit de catre John care venise sa vada de ce plange micuta lui fetita,dar cand vazu ca disparuse imediat se uita pe geam zarindul pe demonul care alerga in zare pornind imediat pe urmele lui.Din pacate insa,John nu fu deajuns de rapid sa il prinda pe monstru care apuca sa ii dea drumul copilului in apa raului de dedesubtul lui  implinindu-si misiunea dar fiind imediat capturat de John care insa numai putea face nimic pentru micuta lui care nu se mai vedea in zare.Pentru aceasta fapta oribila in privirea regelui ale carui vise de pace fura spulberate la auzirea acestei vesti teribileordonand pentru urmatoarea zi executarea lui in piata orasului in fata tuturor cetatenilor lucru care se si intampla a doua zi la primele ore ale dimineti.

Modificat de sarah chan (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
John [ cum va arata in urmatoarele capitole dupa ce trec ani]:
Regele:
Marcus:
Marelin [cu micuta Sarah in brate]:


Modificat de sarah chan (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
M|§†€я
~Blood and Suferince~

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3352
Ma enerveaza ca nu se incarca linkul iar poza se vede soar cea cu Merlin si Sarah

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
Le-am schimbat ar trebui sa mearga linkurile

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
M|§†€я
~Blood and Suferince~

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3352
Nici acum nu merg,mai bine i-a pozele in pc si punele separat

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
Ok am sa le pun asa...
John:

legenda adevereste pun asa... john:

14KB


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
Marcus:

legenda adevereste marcus:

24.3KB


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
Regele:

legenda adevereste regele:

15.8KB


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
M|§†€я
~Blood and Suferince~

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3352
Ma bucur ca ai pus pozele,si as vrea sa pui si nex'u daca se poate

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sarah chan
Luka's suffering

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3651
am adus si continuare


                      Steaua inca straluceste

     Raul ducea chiar in padurea de langa castelul regelui din Rosenburg care impreuna cu sotia sa nu aveau decat o fica dar isi doareau foarte mult sa mai aiba una insa nu au reusit nici in ruptul capului sa mai aiba un copil, desi au incercat toate mijloacele posibile niciunul nu a dat roade regina nu a putut ramane din nou insarcinata.
     Insa in dimineata dupa ce fetita a fost aruncata in rau regele se plimba prin padure impreuna cu sotia sa admirand peisajele ce ii inconjurau si vorbind chiar despre copilul pe care nu reusesc sa il aiba cand deodata aud un planset de copil venind de pe malul raului iar cand ajung acolo parca le creste inima in piept, ca si cum Dumnezeu a decis sa le indeplineasca dorinta de a mai avea un copil caci  ei zaresc  un bebelus ud leoarca .
- Draga, priveste ce scump este,spuse regina incantata si cu lacrimi in ochii luand in brate  micuta fiinta.Este o fetita! Exclama aceasta in extaz cand isi dete seama ca micutul bebelusi era o mica fetita.
- Dar cum se poate asa ceva cine ar arunca un copil in rau si mai ales in raul care vine din regatul demonilor? Se auzi imediat vocea tremuratoare de nervi a regelui care nu isi putea imagina cum ar putea cineva sa renunte la un copil cand ei si-l doresc atat de mult, si mai ales pentru ca era ca un ingeras mic cazut din cer.
- Scrie ceva pe bluzita!Este numele ei!Sarah. zise regina citit literele ce erau presarate pe piptul micutei formand chiar numele ei
- E foarte frumoasa insa trebuie sa avem grija poate fi un demon. Ingrijorarea se putea citi in vocea si in privirea regelui, si iti puteai da seama cu usurinta ca nu vroia sa renunte la fetita dar nu vroia sa creasca un demon care apoi sa il omoare.
- Il putem pune pe vraci sa verifice! Privirea rugatoare a reginei nu putea sa nu il induplece si avea mari sperante ca o vor putea pastra pe Sarah isi dorisera atat de mult un al doilea copil acum ca il primisera in dar de la Dumnezeu nu avea de gand sa ii fie luat.
- Da desigur iar daca nu este atunci cred k o vom adopta noi. Cuvintele acestea erau cele asteptate de regina cu atata ardoare si pe care le cerea din priviri sa fie rostite si auzindule o bucurie mare i se intipari pe chip cei doi pornind spre castel cu fetita in brate.
     Ajunsi inapoi la castel regele porunceste imediat ca vraciul sa se prezinte de graba in fata lui lucru care se intampla dupa cateva minute cand pasi vraciului ce aud rasunand pe holul mare al  castelului venind repede spre sala tronului.
- Da maiestate,m-ati chemat? Spuse acesta ingenunchiind in fata regului cand ajunsese in camera in care fusese solicitat.
- Da desigur.Vraciule doresc sa faci farmece asupra acestei fete si sa ne spui daca este demon! Ordinul nu intarzie sa apara din partea regelui iar vraciul se conforma imediat luand micuta faptura in bratele sale mari de iti era si teama ca ar putea sa o scape, sa ii alunece printre degete la cat de micuta era.
- Imediat maiestate! Spuse vraciul incepand sa rosteasca o insiruire de vraji cu menirea de a afla raspunsul dorit de toti si asteptat cu nerabdare.
   Dupa ce sfasri numeroasele rostiri de cuvinte neintelese de multi se intoarse spre rege si ii rosti
- Maiestate aceasta fetita este si demon si om insa este doar un copil. Raspunsul primit il uimi pe rege deoarece el nu concepea un asemenea lucru cum sa fie si om si demon era ceva imposibil nemaintalnit vreodata
- Dar cum este posibil sa fie si om si demon? Intrebarea ce ii colindase mintea de cand auzise acele cuvinte isi lua forma prin grai si raspunsul nu intarzie sa apara
- Simplu maiestate din dragostea unui om si a unui demon se naste un semidemon.Aceasta fetita este semidemon! Cu fiecare raspuns primit alta intrebare isi gasea drum in mintea regelui care se ridica de pe scaunul sau apropiinduse de vraci si fetita pe care acesta inca o tinea in brate.
- Dar atunci ea nu are puteri? Intreba acesta in momentul in care o lua in brate pe fetita pe care deja o indragea si care acum parea sa doarma linistita desi era inca in hainutele ei ude.
- Nu sunt sigur maiestate dar din cate stiu eu puterile unui semi demon vor ramane ascunse pana cand va ajunge la maturitate, iar din cate am vazut aceasta fetita va creste la fel ca un om. Acest raspuns ii mai linisti temerile regelui care rasufla usurat si isi indrepta privirea serioasa acum spre vraci
- Daca este pe asa atunci faptul ca ea este semidemon va ramane secret de acum in colo ea va fi fata mea! Porunci acesta cu o voce de fier care rasuna in intreaga incapere avand sa fie ordin pentru cei aflati acolo, vraciul, gardieni el si sotia lui nu aveau sa spuna nici un cuvant despre natura fetei
- Da sire am inteles! vraciul iese atunci din sala tronului indepartanduse de acea incapere.
     Imediat dupa regina porunceste sa fie anuntat poporul despre sosirea fetitei dar lumea sa stie ca este a ei nu ca este adoptata iar slujnicelor le porunceste sa pregateasca imediat o camera pentru noua printesa si sa o schimbe de hainutele ei ude.
     A doua zi sa organizat botezul iar numele fetei era acum Sarah Tosima.


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
M|§†€я
~Blood and Suferince~

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3352
Grozav insfarsit,sunt curioasa ce se intampla cu sarah

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la